Forum nowoczesnego rolnika
Not logged in [Login - Register]
Go To Bottom

Printable Version  Post new thread Post Reply
Author: Subject: Sprzedaż hali magazynowej w Lublinie
Anonymous
Unregistered

Registered: N/A
Member Is Offline

[*] posted on 4-3-2026 at 11:54 AM Reply With Quote
Sprzedaż hali magazynowej w Lublinie

Mam halę magazynową w Lublinie 1200m2 i chcę ją sprzedać. Wystawiłem już na jednym dużym portalu ale zainteresowanie słabe. Zastanawiam się czy nie warto dodać ogłoszenie na innych serwisach żeby dotrzeć do więcej potencjalnych kupujących. Jakie portale poza tymi głównymi macie na uwadze dla nieruchomości komercyjnych?
Anonymous
Unregistered

Registered: N/A
Member Is Offline

[*] posted on 4-3-2026 at 01:13 PM Reply With Quote

Przy sprzedaży hal magazynowych warto być widocznym na jak największej liczbie platform bo kupujący szukają w różnych miejscach. Oprócz głównych portali ogólnych warto wystawić ogłoszenie na serwisach które mają dedykowane kategorie dla nieruchomości komercyjnych i przemysłowych, tam trafiają bardziej ukierunkowani kupujący którzy szukają konkretnie hali a nie przebijają się przez tysiące mieszkań. Zasięg to kluczowe, każde dodatkowe źródło to potencjalny kontakt. Dla hal w regionie lubelskim sprawdź też lokalne portale ogłoszeniowe z kategorią nieruchomości komercyjnych, np.: https://homeportal.pl/sprzedaz/hale-magazyny/lubelskie/lubli...
Post new thread Post Reply

» Quick Reply - [Anonymous]
Captcha Image Verification

Please enter the text contained within the image into the textbox below it. This process is used to prevent automated bots.
HTML is Off
Smilies are On
BB Code is On
[img] Code is On
Disable Smilies?
Use signature?
Turn BBCode off?
Receive e-mail on reply?

Go To Top